Kako odabrati dječji vrtić?

No replies
nije objavio/la status
Fauve_Lunel's picture
Offline
Pridružio/la se: 03.05.2013
Grad:
Postovi:

LIjepi pozdrav drage majke i očevi!

Ja sam studentica psihologije i za potrebe studija provodim malo istraživanje! Pokušavam prikupiti podatke o nekim stvarima koje mogu biti važne kod odabira dječjeg vrtića. Budući da je to vrlo važno pitanje današnjice, bitno je i da se psihologija time pobavi. Stoga, molim Vas da odvojite par minuta svog vremena i ispunite online upitnik koji možete naći na ovoj  http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=0esxy02687km6x1147033 adresi. Upitnik traje kratko i ispunjavanje je potpuno anonimno.

Svaki ispunjen upitnik mi mnogo znači, a nadam se da će njegovi rezultati doprinjeti olakšavanju odabira vrtića novim roditeljima i onima koji će to tek postati. Zahvaljujem Vam i nadam se da će se i Vama svidjeti ideja.

još jednom link:

http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=0esxy02687km6x1147033

:)

 

Vaša ocjena: None Prosjek: 3 (1 glas/ova)
X
Loading

The site is currently not available due to technical problems. Please try again later. Thank you for your understanding.


If you are the maintainer of this site, please check your database settings in the settings.php file and ensure that your hosting provider's database server is running. For more help, see the handbook, or contact your hosting provider.

The mysqli error was: User roditeljidb already has more than 'max_user_connections' active connections.