Upozorenje roditeljama čija djeca idu u vrtić Košuta u Hrasnom

1 reply [Zadnji post]
nije objavio/la status
Pčelica mama's picture
Offline
Pridružio/la se: 12.09.2011
Grad:
Postovi:

Jučer kada sam poslije posla otišla po svoja sina u vrtić desilo mi se nešto u tom momentu u najmanju ruku neobično. Kada sam uzela dijete i krenula prema autu , otključala sam auto stavila torbu na mjesto suvozača a dijete stavila u stolicu na zadnje sjedište. Preko puta vrtića se nalazi zgrada sa nekoliko haustora i ispred jednog od haustora je stajao mladić. Kada sam krenula prema svom mjestuu vozilu on me zovnu i reče:"gospođo eno zovu Vas tamo iz vrtića". Ja se okrenem naravno međutim nikoga nije bilo. U isti momenat mi se ovo učinilo neobičnim. Naravno nisam se vratila u vrtić pričekala sam par sekundi ali nikoga nije bilo niti na prozoru niti na ulaznim vratima vrtića. Pogledala sam ga zahvalila mu i ušla u svoj auto. Pomislih na sekundu eh koja fora. Sigurno je htiijeo da se vratim u vrtić misleći kako ću ostaviti torbu i znate već šta. I dobro to je prošlo.

Jutros dolazim na parking ispred vrtića i pored mene prođe auto kojem je staklo na suvozačevom prozoru bilo razbijeno. Krađa naravno pomislih u sebi. Kada sam izašla iz auta mlada mama sa bebom u naručju me zaustavi i ispriča mi kako trebam biti obazriva jer je prije par minuta žena ušla u vrtić "Košuta" da ostavi dijete a torbu je ostavila na suvozačevom mjestu. Lopovu je toliko trebalo razbio je prozor i ukrao joj torbu. Nesretna žena je otišla ali ne znam da li je zovnula policiju. Ispričala sam to učiteljicama u vrtiću i kažu da se to na žalost zna dogoditi jer roditelji misle ajde za čas ću odvesti dijete i ostavljaju torbe u autima.

 

Budite oprezni ne samo kada je u pitanju ovaj vrtić već inače kada vodite djecu u vrtiće. Ne ostavljajte torbe u autima iako Vam je potrebno 10 sekundi da uvedete dijete. Lopovima je i toliko dovoljno. Kamenom razbiju staklo i to je sve.

 

 

Vaša ocjena: None Prosjek: 5 (1 glas/ova)
Ja sam najsretnija mama na svijetu...
Anerova mama's picture
Offline
Pridružio/la se: 15.09.2011
Grad:
Postovi:

E Boze sacuvaj i sakloni na sta je ovaj svijet spao...nemozes ni sekundu svoje privatne stvari ostaviti u zakljucanom autu...

Vaša ocjena: None Prosjek: 3 (1 glas/ova)