O nama

Dobrodošli na Roditeljstvo.com

Ove stranice namijenjene su svim roditeljima, File 2146onima koji se tako osjećaju, onima koji će to tek postati, i svima vama koji dijelite radosti odrastanja sa svojim najbližima.

Roditeljstvo je složena kategorija, čak nauka, koja ne samo da se iznova mijenja i otvara nova pitanja i dileme, već svakom novom roditelju otvara vrata nikada do kraja otkrivenog svijeta dječjeg razvoja, kako fizičkog, tako i emocionalnog i mentalnog. Naš cilj je stvoriti ambijent u kojem svaki roditelj može doći do informacija i odgovora na pitanja kako učiniti najbolje za svoje dijete.

Roditeljstvo.com je portal u kojem i kroz koji želimo potaknuti razvoj zajednice roditelja i svih onih koji tu ulogu imaju i koji se tako osjećaju, kako bi stekli nova saznanja, podijelili svoja iskustva, te našli odgovore na pitanja o odgoju i emocionalnom razvoju beba, djece i adolescenata.

Sa radošću vas pozdravljamo i pozivamo da nam se pridružite u nastojanju da stvorimo bolje preduslove za život našim malenima. Dobrodošli!

Redakcija