Kino Bibijada u Zagrebu

Kino Bibijada u Zagrebu

Besplatne ljetne filmske projekcije za djecu u kinu Europa.


Od 15.06. do 31.08, svake srijede i nedjelje s početkom u 17 h, kino Europa pruža mogućnost vama i vašim najmlađima da zaplovite u novu filmsku avanturu, i to potpuno besplatno! Naime, u tom vas periodu očekuje 10 filmskih naslova i ukupno 23 prilike da kino Europa postane vaš ljetni dnevni boravak.

‘Kino Bibijada’, filmski program namijenjen djeci i mladima, održavat će se tijekom cijele godine u kinu Europa. ‘Kino Bibijada’ se nastavlja na vrlo popularan istoimeni dječji filmski program Zagreb Film Festivala, koji najmlađoj publici već godinama donosi odabrane kvalitetne naslove recentne europske i svjetske nezavisne kinematografije. Početak ovog cjelogodišnjeg kino programa obilježit ćemo besplatnim ljetnim filmskim projekcijama za djecu i mlade.

Namijenjene dobnim skupinama od 5+, 8+, 9+ i 10+ (iako će nesumnjivo biti zanimljive svim generacijama), ove tople, poticajne ljudske priče, te lepeza zanimljivih igranih i animiranih likova opustit će vas, nasmijati, razdragati, motivirati, raspiriti vam maštu; uz njih ćete zajedno plakati, za njih ćete navijati, a naposljetku će, ukoliko im to dopustite, promijeniti – i vas i vaše mališane.