Rođendansko slavlje iNovina

Rođendansko slavlje iNovina

iNovine - najveći maloprodajni lanac kioska u Bosni i Hercegovini – u subotu, 06. jula, je u Sarajevu proslavio svoj prvi rođendan, a samo dan ranije upriličeno je izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre pod nazivom „Postani i ti novo lice ulice uz novi Golf 7!“ u kojoj su u protekla dva mjeseca na preko 240 prodajnih mjesta mogli učestvovati kupci iNovina.
 

U novom VW Golfu 7 će se voziti Čalić Edina iz Gračanice, a na sedmodnevno ljetovanje u hotel Eden u Rovinju će otputovati Kavazović Elvira, Begić Mirha i Beširević Adisa sa svojim pratnjama.File 4256

Uz čestitke kolegama na prvom rođendanu, voditeljica marketinga iNovina Lejla Avdagić je istaknula kako su iNovine u protekloj godini uspjele ispuniti svoj cilj: “Naš cilj je bio da iNovine postanu novo lice ulice, mjesto na kojem će se nuditi najveći izbor proizvoda, u ugodnom okruženju i uz najbolju kvalitetu usluge. Na zadovoljstvo kupaca, uposlenika, poslovnih partnera i zajednice u kojoj prosperiramo, nastavićemo raditi s istim entuzijazmom i u narednom periodu.”

Rođendansko slavlje je upotpunio i niz sadržaja u kojima su uživali najmlađi. Hrabri su svoju spretnost i brzinu okušali u utrci autićima, a kreativni u modeliranju balona i zabavi sa klaunom.