Evo koji su najbolji porodični automobili u 2020. godini 

Volan u unutrašnjosti automobila

Planirate da kupite nov auto za vas i vašu porodicu i zanima vas koji su to najbolji porodični automobili u 2020. godini? Želite da se uverite koje su to najidealnije opcije trenutno na tržištu kako bi odabrali visokokvalitetno vozilo koje će vas odlično služiti na duže staze? 

Bilo da ste se odlučili na kupovinu auta u renomiranim salonima za prodaju automobila, na raznim autoplacevima, od već poznatog prodavca ili putem sajtova jako je važno da znate šta je ono što tražite, kako ne biste besciljno lutali i bespotrebno odužili potragu za idealnim vozilom. 

Jako je važno da, pre same kupovine novog automobila, povedete računa da vaše trenutno vozilo prodate po najboljoj mogućoj ceni kod proverenih agencija, kao što je OtkupPolovnihAutomobila.com, kako biste obezbedili veliki deo budžeta za nov auto.

Jednom kada ste sve to uradili, potraga za najboljim automobilom 2020. godine može da počne! Pripremili smo vam listu najpopularnijih automobila koji su se, prema mišljenju mnogih ljudi širom sveta, pokazali kao trenutno najbolji na tržištu.

#1 Škoda Octavia 4 – idealan porodičan automobil

Jedan od najboljih porodičnih automobila u 2020. godini je najnovija Škoda Octavia 4 koja se na tržištu istakla zahvaljujući najmodernijim sistemima za on-line povezivanja, izuzetno snažnom motoru, veliki displej sa unapređenim operativnim sistemom, itd. 

Škoda Octavia četvrte generacije je idealan porodičan automobil zahvaljujući vrhunskoj bezbednosnoj tehnologiji koju poseduje i koja je od velike važnosti za mnoge ljude sa malom decom.

Pored odličnih performansi, Škoda 4 garantuje vrhunsku udobnost zahvaljujući najkvalitetnijim marijalima koji su smešteni u sedištima. Ona je trenutno najprodavaniji karavan na evropskom tržištu. 

#2 Volkswagen Golf 8 – provereno dobar izbor 

Kompanija Volkswagen je krajem 2019. godine iznedrila vrhunski automobil koji je, u 2020. godini, za vrlo kratko vreme, osvojio mnoge simpatije širom sveta. U pitanju je najnoviji model, Volkswagen Golf 8 koji je postao provereno dobar izbor za sve koji vole odličan kvalitet, luksuzni dizajn, udobnost i maksimalnu bezbednost. 

Ovaj model se istakao na tržištu zbog unapređene tehnologije koja podrazumeva: digitalni touchscreen displej za vozača, online glasovna kontrola prilikom vožnje, monitor za “crni ugao”, bluetooth tehnologija, wireless konekcija i navigacija, i tome slično. 

U poređenju sa prethodnim modelom, Volkswagen Golf 8 je duži i komforniji. Zbog odlične tehnologije, udobnosti i prostranosti za čitavu porodicu i idealnim bezbednosnim sistemima, ovaj model je postao jedan od najpopularnijih u 2020. godini.

#3 Audi Q5 – modernizovana verzija popularnog auta

Audi Q5 je svoju popularnost stekao zahvaljujući odličnim sistemima za asistenciju vozaču, kao što su: adaptivni tempomat, parking sistem plus, TOP view kamera sistema, upozerenja o napuštanju trake, itd. 

Vizuelno se ističe jer poseduje svetla sa OLED tehnologijom, kao i matrix LED svetla što mu daje luksuzni izgled. Pored toga, unapređenje ovog popularnog auta je očigledna u pogledu osvežene game motora i znatno modernije unutrašnjosti.

Unutrašnjost ovog auta je prostrana, izuzetno udobna i pogodna za one koje traže dosta prostora za svoju porodicu. Osim toga, Audi Q5 odlikuje vrhunska bezbednost, tako da ćete moći maksimalno da se opustite i uživate u vožnji sa vašim mališanima na zadnjem sedištu. 

#4 Honda Civic CR-V – najsavremeniji SUV ove kompanije

Porodica u automobilu

Ukoliko volite sofisticiran sportski dizajn automobila sa impresivnim enterijerom koji garantuje apsolutnu udobnost i brzu i sigurnu vožnju, onda je Honda Civic CR-V najbolji mogući izbor za vas i vašu porodicu. 

Najnoviji model kompanije Honda ima napredne agregate, pogone na prednje ili sve točkove, automatski ili manuelni menjač, zadivljujuću prostranost za čitavu porodicu, ali i za velike količine prtljaga u gepeku, i sl. što ga čini jednim od najboljih automobila trenutno na tržištu.

Pored toga, ovaj auto poseduje elektro-motorna vrata prtljažnika koja se otvaraju bez upotrebe ruku, što će vam biti od velike pomoći prilikom putovanja na more, skijanje, ili bilo gde sa vašom porodicom. 

Birajte automobil shodno potrebama i mogućnostima 

Kada je odabir novog automobila u pitanju, najvažnije je da birate shodno vašim potrebama i mogućnostima. Ukoliko imate više dece, važno će vam biti da auto bude veliki i dovoljno prostran tako da svi mogu da uživaju u komfornoj vožnji. 

Ukoliko niste u mogućnosti da izdvojite veliku sumu novca za vozilo ili jednostavno ne želite da trošite veliki novac za najnovije modele, gledaćete da nabavite polovno vozilo u dobrom stanju. 

Kupovina auta je individualna stvar koja isključivo zavisi od onoga šta vam je neophodno i kakve modele volite. Birajte mudro, pažljivo i kvalitetno!