Gumene čizme za decu – sjajan jesenji odabir za suva stopala

Deca u čizmama u bari

Zaštitni znak jeseni su kiše i kabanice, barice i gumene čizme. Za decu je neslućeno uživanje ta nesputana sloboda koju osete svaki put kada veselo skakuću po tek nastalim baricama. Sigurno negde u sebi naslućuju, dok gledaju krišom u nas odrasle, da to nikada više neće biti tako zabavno kao u toku bezbrižnog odrastanja. 

Upravo zato su gumene čizmice, za decu omiljena obuća, najmiliji vesnik jesenjeg perioda i podsetnik da u životu valja uživati svakoga dana sve dok se može. Zabrinutim roditeljima, koji kao da su zaboravili radosti skakutanja po barama, najdraže su postavljene gumene cizme za decu jer jedine obezbeđuju da nožice ostanu i suve i tople.

Jesen je stigla i kiše sa njom. Da biste je dočekali veseli, kao i vaši mališani, da biste bili spremni za avanture i uživanja, nabavite na vreme fenomenalne gumene čizmice za decu.

Biramo najbolje gumene cizme za decu po mišljenju roditelja

Klincima je svaka obuća odlična i za blato i za bare. Trenutak u kom deca unapred počinju da misle o posledicama svojih dela, je trenutak kada su već dovoljno porasli da barice po ulicama za obilaze u najširem luku. Zato smo najbolje gumene čizmice za decu birali po kriterijumima zabrinutih roditelja. 

Devojka u žutim gumenim čizmama

Šta odlikuje dobre gumene čizme za decu:

  • kvalitetni materijali i način izrade ( uz pretpostavku da su sve gumene ćizmice za decu proizvedene od kvalitetne, testirane, vodonepropusne gume, važno je da su procesu izrade livene, nipošto lepljene, jer su samo livene čizme trajne i izdržljive tokom višesatnog izlaganja vodi )
  • neklizajući đon ( ako i pustite dete da hoda po barama, poslednje što očekujete jeste da padne i sasvim se pokvasi i isprlja, zato je bitno da su đonovi debeli i rebrasti, da sprečavaju klizanje i proklizavanje. Postavljene gumene čizme za decu sa rebrastim, debelim đonom odlične su za sneg i zimu, jer noge ostaju suve i tople satima )
  • kvalitetna postava i uložak ( postavljene gumene čizme za decu su najbolji izbor, naročito ako uz platnenu postavu poseduju i uložak od kože. Ova osobina obične čizmice za kišu i bare transformiše u ozbiljnu obuću, pogotovo ako je uložak anatomski i kožni i može se izvaditi i promeniti. U ovakvoj čizmi stopalo diše, nema znojenja koje je karakteristično za gumenu obuću, a nožica je u pravilnom položaju zbog anatomske potpore. Sa postavom i uloškom najobičnije gumene čizme za decu biće topla, vodonepropusna i praktična obuća odlična i za igre na snegu  )
  • ergonomski oblik ( izuzetno je bitno da čizme budu savršeno prilagođene nozi deteta po obliku, da se lako obuvaju i izuvaju i da budu oblikovane da prijanjaju anatomiji stopala, jer su samo tako udobne i bezbedne za decu )
  • udobnost i mekoća ( zaista značajna karakteristika, zato što gumene čizmice za decu ne smeju da budu teške, krute i neudobne, nego lake, mekane, savitljive, da prate sve pokrete u dečijim avanturama, i udobne i komforne za igru i uživanje )
  • moderan dizajn (širok izbor različitih modela, vesele boje, moderne šare, sjajne i svetlucave površine čine tmurnu jesen svetlom, lepom i srećnijom. Kada pitate decu, ovo je sigurno najbitnija karakteristika koja pravi razliku između običnih i najboljih čizama,  zato što uživanje tokom nošenja postaje kompletno i potpuno. Sjajnu površinu čizama vole čak i roditelji, jer se sa nje, izuzetno lako i jednostavno, ispod mlaza obične vode, skidaju sve nečistoće, pa čizme postaju blistave kao nove.

 

Mudri ljudi kažu da se “putovanje od 1000 milja započinje uvek samo 1 korakom”, zato obezbedite da korak kojim će vaši mališani započeti divnu jesenju avanturu, bude slobodan, suv, udoban i topao.  

Dočekajte, zajedno sa decom, ovu jesen spremni i veseli uz najbolje postavljene gumene čizme za decu.