Torbe za mame i bebe, kreirane da uštede vreme

Mama šeta bebu u kolicima

Buduće i mlade mame misle na svaki detalj. Pravo je uživanje kupovati stvari za svoju prinovu, uređivati sobu i raditi sve ono što će vašoj bebi pružiti topli dom pun ljubavi. No, pored velikog uživanja, neminovan je i stres, pa i poneki propust. Jedan od najčešćih propusta dešava se kad prvi put izvedete bebu u šetnju. Vi i ona tet a tet, jedno drugom čitav svet, ali gde staviti silne stvari koje će možda zatrebati malenom biću pri šetnji? Vaš saveznik pri svakom izlasku biće jedna valjana torba/ranac za mame.

Torbe za mame i bebe čekaju na tebe

Što je manja beba, to joj više stvari treba, no odahnite jer danas na tržištu imate raznovrsne torbe za mame. Prodaja ovakvih torbi je velika, s obzirom na njihovu nužnost, a mi ćemo vam pomoći da odaberete onu pravu.

Buduće mame će se nasmejati, a iskusne odmah složiti kad im kažemo da će se u maminu torbu useliti bebine stvari, kao i obrnutim sledom. Kreatori ovakvih torbi su dobro primetili ovu simbiozu, te su izbor i rešenja zaista impozantni. Možete li da zamislite da je dušek istovremeno i torba za mame? Prodaja ovakvih praktičnih ideja znači pravu revoluciju u kreiranju torbi ovog tipa. Naoko obična torba za tili čas će se pred vašim očima pretvoriti u neku vrstu ležaja pogodnog za presvlačenje bebe. Ova prava magija u vidu torbe za mame i bebe dolazi u više nijansi, pa ćete je lako uklopiti i sa bojom vaših kolica. Pored velikog broja džepova, što spolja, što iznutra, ova gadget torba poseduje i specijalan džep sa USB kablom, tako da ćete uvek moći da zabavite svoju bebu dok obavljate neke poslove po gradu, ali i da se slikate i puštate bebinu omiljenu muziku u prirodi. 

Mama i beba u parku

Torba-ranac za mame koje misle na duge staze

Ako ste jedna od onih mama koje jedva čekaju da njihova beba prohoda ili zamišljaju dan kada će se zajedno otisnuti trotinetima, torba/ranac je pravi izbor. Torba – ranac za mame je ono što zovemo 2 u 1, budući da ih možete prikačiti za kolica, a zatim, vremenom, nositi i kao ranac, kada ručke zamene ruke. Veoma su jednostavne, a prostrane, lako se podešavaju, praktične su i lagane, što je veoma važno budući da ćete mnogo toga u njima „prevaliti“ preko svojih leđa. Lako se održavaju, izrađene su od kvalitetnog materijala koji će prijati vašim leđima tokom letnjih vrućina. Sport i elegancija, ranac, a i torba za kolica, jedna stvar sa dva lica.

Za mame pustolove, one koje vole duge šetnje, ali igraju na sigurno, veoma je pogodna pametna torba ( Avent termo ), ojačana dvostrukom izolacijom. Ova torba će držati bebine napitke pod idealnom temperaturom i do čak četiri sata, te je sjajan izbor i za putovanja.

Lepota u oku svakog posmatrača

Pored praktičnosti, prostranosti, prilagodljivosti, lakoće, kvalitetne izrade, koja bi još osobina trebalo da krasi torbe za mame? Prodaja i potražnja je recipročna i lepoti torbe. Veoma dopadljive, a ujedno i praktične torbe, zapašće za oko svakoj mami kojoj je važan i izgled. Neke torbe su toliko elegantne i sofisticirane da vam nikad ne bi palo na pamet da su u njima stvari za bebu, a opet su funkcionalne i odlikuju se brojnim karakteristikama koje se ne odnose samo na lepotu. 

Tu je veliki broj pregrada, trake za kolica koje sadrže i kuke, poseduju oblogu otpornu na vlagu, kao i podlogu za presvlačenje, koja je imperativ pri kreiranju torbi. Pomoćna, manja torba lepog dizajna koja se stavlja u veću, može vam se učiniti kao potpuno izlišna, međutim grešite, jer upravo ona može suzbiti sve one mrve načetih slatkiša i slaniša vaših mališana. Tu ih možete smestiti bez bojazni da će se proširiti po čitavoj torbi.

S druge strane, mnoge mame će se radije opredeliti za torbu koja je više u skladu sa dečijim ukusom. Torbe jarkih boja i zanimljivih crteža biće interesantne svakom mališanu. One su jednostavno kreirane da izmame dečji osmeh. Bilo da birate po svom ili po ukusu svog mališana, u dobro opremljenoj radnji dečije opreme možete pronaći baš sve što želite.

Kišoviti jesenji dani daće primat vodootpornim torbama koje u sebi sadrže i sve ostale performanse prostranosti, lepote, prilagodljivosti, ali i ono čisto i suvo mesto na kome možete presvući svoju bebu.